Programul de recomandare

Unde pot găsi linkul de recomandare?
Linkul de recomandare poate fi găsit în profilul tău. Poți să îl copiezi și să îl trimiți prietenilor tăi prin Facebook sau e-mail.

Te rugăm să reții că linkul de recomandare este destinat numai utilizării personale și distribuirii între prietenii tăi. Dacă dorești să promovezi Bonusway către un public mare (de exemplu, ai un site web, un canal Youtube sau o pagină în rețelele sociale), îți recomandăm să folosești programul nostru de afiliere.

De ce cashback-ul meu de recomandare este încă în așteptare sau respins?
Starea cashback-ului de recomandare se actualizează în același timp cu cashback-ul pentru achiziția pe care a făcut-o prietenul tău. Dacă prietenul tău nu a acumulat 4 lei în status plătibil, bonusul tău de recomandare va fi în așteptare până când această sumă va fi atinsă. Te rugăm să reții: bonusul de recomandare nu se acordă până ce nu a fost atinsă această sumă.

Dacă cashback-ul prietenului tău a fost aprobat, dar bonusul tău de recomandare a fost respins, te rugăm să ne contactezi.

Pot invita prieteni pe Bonusway?
Poți invita prietenii să folosească Bonusway și să primească cashback.
Vei primi cashback de 10 lei pentru fiecare prieten invitat care începe să folosească serviciul nostru și primește cashback în valoare de cel puțin 4 lei (cu excepția bonusului de la Bonusway) în perioada de 12 luni de la data înregistrării. Fiecare prieten va primi, de asemenea, 10 lei bonus de bun venit la înregistrare.

Invitați-vă prietenii trimițându-le un link special care poate fi găsit aici.

Vă rugăm să citiți regulile programului de recomandare de pe pagina de la linkul de mai sus înainte de a-l utiliza.

Un prieten s-a înregistrat folosind linkul meu, dar nu am primit bonus de recomandare. Ce ar trebui să fac?
Te rugăm să verifici cu prietenul tău dacă s-a înregistrat cu adevărat folosind linkul tău. De asemenea, confirmă cu el că a primit cashback pentru achiziții în valoare totală de cel puțin 4 lei. Dacă aceste condiții sunt îndeplinite, dar bonusul de recomandare nu a fost adăugat în contul tău, te rugăm să ne contactezi și te vom ajuta cu plăcere.