Despre noi

Bonusway este o companie finlandeză, fondată în 2011 la Helsinki de către 4 studenți finlandezi, fără experiență prea multă în business la vreme respectivă, dar care au avut curajul de a reinventa conceptul de loialitate offline și de a-l aduce în online. La vremea aceea, în Finlanda exista deja noțiunea de loialitate offline în supermarketuri, așa că fondatorilor le-a venit ideea să dezvolte un serviciu de loialitate care funcționează și online. Site-urile de cashback erau deja foarte populare în SUA și foarte mulți americani le foloseau pentru a economisi și a beneficia de reduceri online.

În Romania, Bonusway a intrat pe piață prin achiziționarea proiectului autohton, dezvoltat de Internet Corp, Cashout, iar decizia a fost luată în 2017, ca urmare a unei analize amănunțite, prin care s-a ajuns la concluzia că piața de e-commerce din România are cel mai mare potențial de creștere din CEE și poate ajunge pe viitor chiar la 10 milioane de cumpărători online.

Astăzi, pentru noi Bonusway nu este doar un serviciu online de cashback prin care poți primi bani înapoi la fiecare comandă plasată online, dar Bonusway este familia noastră extinsă. La fel ca într-o familie, uneori o zi în Bonusway poate fi ca și cum ai alerga un maraton, alteori ca și cum ai juca ping-pong cu persoana de lângă tine sau ca și cum ar trebui să tricotezi un fular pe care va trebuie să îl porți când ajungi la linia de sosire. Fiecare zi aduce ceva nou și împreună cu întreaga echipă încercăm să creăm o experiență inedită și semnificativă pentru clienții noștri: ne propunem să schimbăm modul de a face shopping online, combinând distracția cu profesionalismul și cu dorința de a-i ajuta pe iubitorii de cumpărături să facă achiziții mai inteligent.

Dacă ne-ai întreba ce constituie nucleul companiei noastre, ți-am spune că e format din 3 aspecte: echipa din spate, valorile companiei și serviciul în sine. Oamenii din spatele echipei sunt curajoși, internaționali, amuzanți, flexibili și curioși în a încerca ceva nou. De asemenea, compania este orientată către clienții și partenerii noștri, are un model de business clar și simplu și este un adevărat expert în acest domeniu (de 10 ani pe piață).  Apoi, serviciul nostru este gratuit, ușor de folosit, în continuă dezvoltare, social și inspirațional.

Te invităm și pe tine să faci parte din familia noastră, să fii unul din cei 5 milioane de oameni care ni s-a alăturat până acum și să faci cumpărături în cele peste 5,000 magazine online cu care lucrăm.

Te așteptăm și îți dorim shopping plăcut!