Cum funcționează Bonusway?

Bonusway este un serviciu absolut gratuit, datorită căruia îți poți întoarce o parte din banii cheltuiți la cumpărăturile făcute online. Tot ce trebuie să faci este să te înregistrezi pe Bonusway.ro, să accesezi magazinul dorit din lista noastră de magazine și să faci achiziția din magazinul respectiv așa cum faci de obicei. Pentru fiecare achiziție făcută prin Bonusway, vei primi un bonus în contul tău. Fiecare magazin oferă bonusuri diferite, care sunt specificate în dreptul fiecărui magazin.

De exemplu, dacă faci o achiziție de la Answear în valoare de 100 de lei, vei primi bonus de 5 lei. Când bonusurile acumuate vor depăși suma de 50 de lei vei putea solicita retragerea lor în contul tău bancar.

IMPORTANT: Bonusul va deveni plătibil la aproximativ 2 luni de la înregistrarea lui în contul tău. De ce? Pentru că magazinul partener trebuie să facă toate verificările necesare înainte de a-l plăti (să se asgiure că nu ați returnat produsul sau că ați plătit acel produs).

De unde provin bonusurile?
Bonusurile provin de la magazinele online partnere de la care faci cumpărături.
Atunci când accesezi pagina magazinului prin Bonusway, magazinul te identifică ca utilizator Bonusway și ne plătește comisioane pentru cumpărăturile tale. Noi împărțim aceste comisioane cu tine sub formă de bonus, astfel tu primești înapoi o parte din banii tăi.

Atenție: Bonusurile primite nu sunt bonusuri-puncte cu aplicare limitată. Sunt bani reali pe care îi primești în contul tău bancar și pe care îi poți folosi cum dorești.

Este profitabil pentru magazine?
Da, este profitabil pentru magazinele online. Noi le aducem clienți noi și pentru fiecare client nou primim o remunerare sub formă de comision, pe care o împărțim cu tine.

1. Utilizatorul plătește comenzile plasate în magazinele online partenere
2. Magazinele ne plătesc un comision pentru comenzile plasate de către Utilizatorul Bonusway
3. Bonusway împarte acest comision cu Utilizatorul

cum functioneaza Bonusway

Atenție: Atunci când faci cumpărături online, trebuie să citești condițiile speciale ale magazinului, specificate pe site-ul nostru.

Dacă ești un magazin online și vrei să fii partenerul nostru, te invităm la secțiunea pentru magazine.