Ce beneficii poate avea un magazin online în urma cooperării cu Bonusway? 

Mai mulți vizitatori și clienți noi în magazin

Site-ul Bonusway are sute de vizitatori unici în fiecare zi, care sunt în căutare de magazine noi pentru a face cumpărături online. Site-ul nostru se extinde și suntem mereu în creștere pentru a deveni unul dintre cele mai populare site-uri care unește cumpărătorii online. Noi oferim vizitatorilor un mod simplu și atractiv de a găsi magazinele de care ei sunt interesați, iar magazinul tău poate fi unul dintre acestea.

Vei plăti doar pentru rezultate

Atunci când clienții noi accesează magazinul prin Bonusway, nu vei plăti pentru click-urile efectuate pe site-ul tău, ci pentru produsele sau serviciile efectiv achiziționate. Astfel vei ști exact ce procent din vizitatorii care au făcut click pe site-ul tău au făcut achiziții și, în același timp, au influențat cifra ta de afacere. Dacă dorești, poți plăti, de asemenea, comision pentru înregistrare sau completarea unui chestionar, în funcție de ceea ce dorești să facă vizitatorul în magazinul tău.

În cazul în care un client cumpără un produs, dar îl returnează, nu trebuie să plătești comision. Astfel, clienții obțin bonus numai pentru achizițiile reale. În acest fel prevenim comenzile frauduloase.

În toată simplitatea sa, Bonusway oferă beneficii atât magazinului online, cât și utilizatorilor săi.

Înregistrarea pe Bonusway este simplă 

Bonusway este deschis la orice formă de parteneriat cu un magazin care are o campanie de afiliere în rețelele de afiliere stabilite. Prin marketingul afiliat, magazinul are acces la date care permit urmărirea cumpărăturilor și activităților făcute de vizitatorii site-ului.

Dacă dorești să adăugi magazinul în platforma Bonusway, dar nu ai o campanie de afiliat disponibilă, atunci te rugăm să ne contactezi la adresa de email info.cashout@bonusway.ro și noi îți vom recomanda o rețea potrivită pentru afacerea ta.

Clienții tăi vor fi răsplătiți sub formă de bonus pentru achizițiile făcute

Atunci când magazinul tău există pe site-ul Bonusway, clienții vor primi o parte din bani înapoi sub formă de bonus pentru fiecare achiziție făcută pe site-ul magazinului. Atunci când bonusul clientului devine plătibil, el/ea poate solicita transferul lui în contul său bancar. Adesea clienții compara prețurile la diferiți comercianți online și în mod frecvent, prețul este ceea ce contează. Și pe lângă cele mai bune prețuri, clienții primesc înapoi o parte din banii cheltuiți, iar satisfacția este garantată!

Vei ști exact numărul de vizitatori și activitățile acestora pe site-ul tău

Dacă ai început deja o campanie de afiliere, prin care putem adăuga magazinul tău pe Bonusway, poți urmări cu ușurință cât de mulți clienți au făcut achiziții prin Bonusway. Nu plătești doar o sumă aparentă, ci exact pentru traficul și achizițiile care vin prin Bonusway.

Contactează-ne si noi vom fi bucuroși să adăugăm magazinul tău pe Bonusway.